Violul

 

Unele zile par a se scurge anost și interminabil. Și, când ți-ai pierdut orice speranță de a te bine dispune îți cade sub priviri o știre PROTV.

Astfel, la capitolul ”Știri” – subcapitolul ”Șocant” este prezentat cazul unei femei, de profesie bloggeriță și activistă din Africa de Sud, Amber Amour, care relatează în stilul PROTV, live și necenzurat, că ar fi fost violată. Și, ca dovadă, își postează chipul înlăcrimat sub dușul sub care s-a petrecut nenorocirea.

Pentru că spre deosebire de Vaslui unde violurile au loc în tufișuri, pe arătură sau în ograda cârciumii, în Africa de Sud acestea se petrec la duș, în cadă, la jacuzzi sau în alte locuri asemănătoare în care femeia modernă cunoaște bărbați.

Tot necazul a pornit, se pare, de la igiena impecabilă a tinerei bloggerițe care se spală atât de des că practic nu mai poate socializa așa că uneori mai invită câte un domn pe acasă la un dușuleț.

Genul acesta de întâlniri ar trebui să se petreacă fără incidente dar iată că tânăra vedetă a internetului a avut ghinion, africanul nevenind la duș cu burete, bețișoare de urechi și rățușcă gonflabilă, după cum un domn adevărat ar fi făcut-o,  ci cu cogeamitea anaconda nervoasă și contorsionată pe care a mai și avut pretenția, după numai câțiva stropi, ca Amber să i-o ciufulească. Obișnuită cu alt gen de lume atunci când se află la baie, tânăra femeie a fost consternată atunci când a fost conjurată să îngenuncheze și să scoată punctele negre din dihanie și a realizat că în mintea primitivă a porcului acesta credea că fusese invitat pe post de sursă de săpun lichid.

Femeia pretinde că a spus ”stop” nefiind însă clar dacă, cu gura plină fiind și cu dușul mergând, s-a mai auzit ceva.

Alte femei care au mai puține idei și spirit militant de oferit celor din jur ar fi concluzionat că atunci când nimerești în curul gol sub duș cu cogeamitea africanul nu prea mai contează nici dacă spui nu, nici dacă ți s-a desprins o ureche și nici dacă becul din cameră face scurt circuit, dar nu tânăra Amber. Aceasta însă a avut în context perceptivitatea să înțeleagă faptul că de fapt și de drept a fost violată, mai ales că zdrahonul a continuat cu dușurile până a simțit că totul este moale și lucios.

Poliția locală a fost bineînțeles sesizată de acest mârșav viol și a debutat o anchetă care, se pare, a început să lâncezească amarnic din primul moment în care tânăra a descris detectivilor locul de întâlnire și ținuta în care era îmbrăcată atunci când și-a primit invitatul. Se pare că inspectorii au avut suficient de puțină nuanțare cât să interpreteze că, atunci când te invită la duș, o tânără se așteaptă să fie săpunită cu simț de răspundere și că este o mândrie specifică Africii de Sud să nu oprești acest proces până ce nu ești mândru de treaba făcută.

Tipul s-a ales totuși cu o amendă de 75 de dolari, probabil pentru utilizarea nejustificată a apei.

Urmare a acestei memorabile întâmplări tânăra își postează chipul înlăcrimat și nedreptățit pe o rețea de socializare, promițând că își va continua această campanie de expunere a mentalității strâmbe și sexismului masculin, indiferent câte la câte băi, dușuri, saune și masaje va trebui să se expună.

Leave a Reply

Your email address will not be published.