O nouă filială OrtoProfil inaugurată la Târgu-Jiu

brand

Compania OrtoProfil, principalul producător și distribuitor de dispozitive medicale din România a inaugurat marți noua filială din municipiul Târgu-Jiu. Situat în strada Avram Iancu nr. 11, noul sediu ultramodern  se află în vecinătatea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj, tocmai în ideea de a fi mai aproape de pacienții care au nevoie de servicii de protezare și ortezare la standarde europene.

”Compania OrtoProfil  este prezentă  în 38 de judeţe din ţară, peste tot căutând să fie cât mai aproape de pacient. La fel am procedat şi în Târgu-Jiu, de aceea am ales acest spaţiu care este foarte accesibil pacienţilor, care ies de la Casa de Asigurări de Sănătate şi merg spre spital”, a precizat dr. Attila Pálosi, director vânzări și marketing OrtoProfil.  Noua filială îndeplinește toate condițiile necesare pentru deservirea pacienților la cele mai înalte standarde de calitate.  ”Noul sediu cuprinde un magazin pentru desfacerea produselor OrtoProfil, o sală specială pentru luarea mulajelor, deoarece majoritatea produselor se confecționează pe măsura și nevoia exactă a pacientului, mai multe birouri și un spațiu de depozitare”, a precizat dr. Daniela Iacob, directorul filialei Târgu-Jiu.

Odată cu deschiderea filialei de la Târgu-Jiu, compania OrtoProfil vine cu o ofertă specială pentru pacienții gorjeni. Astfel, pacienții din Târgu-Jiu beneficiază de cazare gratuită la Centrul Național de Reabilitare din Târgu-Mureș, unicul de acest gen din țară. Aici pacienții cu dizabilități pot primi consiliere de specialitate și pot beneficia de programele de recuperare medicală individualizată. Alături de specialiștii OrtoProfil, pacienții își pot redobândi mersul corect și vor învăța să-și folosească în mod adecvat protezele montate de tehnicienii companiei.  Tot aici, pacienții care suferă de scolioză, boala Scheuermann, dureri de etiologie necunoscută, atitudini posturale disfuncţionale sau modificări degenerative ale coloanei vertebrale pot apela la terapia Schroth. Programul de terapie este individualizat, specific nevoilor fiecărui pacient și se realizează sub îndrumarea kinetoterapeutului.

Cu o experiență de  19 ani pe piață, compania OrtoProfil a deservit peste un milion de pacienți, care au beneficiat de dispozitive medicale de cea mai înaltă calitate. De-a lungul timpului compania a investit în tehnologii de ultimă oră, tocmai pentru ca pacienții să beneficieze de rezultatele celor mai noi cercetări în domeniu. Pe viitor, în cadrul filialei Târgu-Jiu se va amenaja un centru de stomaterapie, unde pacienții stomizați vor primi consiliere de specialitate și sprijin din partea specialiștilor OrtoProfil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.