Focuri de arma trase in plina strada

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HqeM1t6LrXg[/youtube]

O tinara in virsta de 24 de ani a fost impuscata in mina stinga si a ajuns de urgenta la spital. Incidentul s-a petrecut vineri noapte, in cartierul Dacia.

Vineri noaptea, una din strazile din cartierul Dacia a fost zguduita de un schimb de focuri de arma. Victima incaierarii izbucnite intre membrii unei gasti de cartier a fost o studenta de 24 de ani care s-a ales cu glont in mina stinga, in timp ce se intorcea acasa. Fata a fost adusa la Spitalul de Urgente "Sfintul Ioan" din Copou.

Doctor Tudor Ciuhodaru, medic sef Unitatea de Primire  Urgente "Sf. Ioan": "Pacienta de 24 de ani a ajuns la Unitatea de Primire Urgente de la spitalul de Urgente "Sfintul Ioan" cu plaga impuscata la nivelul antebratului sting. A beneficiat inca din Unitatea de Primire Urgente de profilaxie antitetanica de toaleta, de hemostazaprovizorie si a fost investigata imagistic, s- a confirmat detentia de corp strain metalic si a fost rezolvata de catre chirurgii platicieni de la spitalul nostru. Deocamdata pronogsticul ramine, cel putin cel functional, rezervat".

Pacienta a fost extrenata simbata dupa-amiaza, dar va trebui sa se prezinte la control si in zilele urmatoare. Politia a demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Subinspector Virginia Pralea, purtator de cuvint IPJ Iasi: "Politistii efectueaza cercetari in acest dosar penal pentru identificarea persoanei care a facut uz de arma in spatiul public, aceasta facindu-se vinovata de nerespectarea regimului armelor si munitiei". Tot in acest sfirsit de saptamina, mai multi ieseni au ajuns la Unitatea de Primire Urgente dupa ce au incercat sa se sinucida inghitind diferite substante. Citeva persoane se afla inca in stare critica si sint internate in sectia de terapie intensiva, primind permanent ingrijiri medicale.

Sursa: Tele M (Mariana Mutu / Marian Anicule)

Leave a Reply

Your email address will not be published.