Prea multi ieseni s-au saturat de viata

Numarul pacientilor care ajung la spital dupa ce incearca sa se sinucida a crescut mult in ultima luna. Pacientii sint in general persoane tinere, care opteaza pentru sinuciderea cu medicamente.

In stare grava a ajuns o studenta de 21 de ani, care, la a doua tentativa de sinucidere, prezenta o intoxicatie medicamentoasa.

"Examenele toxicologice au dovedit faptul ca tinara luase, pe linga medicamente, antigel si otrava pentru soareci. S-au descoperit si valori importante ale alcoolemiei", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unitatii de Primire Urgente a Spitalului de Urgente "Sf. Ioan", adaugind ca plagile la nivelul abdomenului de la prima incercare de sinucidere erau inca vizibile.

Tinara este internata si beneficiaza de suportul psihologilor, prognosticul fiind insa extrem de rezervat. Medicii fac eforturi deosebite pentru a o tine in viata, iar motivul pentru care studenta a recurs la acest gest nu a fost dezvaluit. Alti sase pacienti au incercat sa se sinucida in urma conflictelor intrafamiliare.

Sursa: Jurnalul de Est (M.V)

3 thoughts on “Prea multi ieseni s-au saturat de viata

  1. eu

    beneficiaza de suportul psihologilor?! dar ea nu are activitate cerebrala. ce suport psihologic?

  2. Rosca

    Cred ca e o inadvertenta sau o suprapunere de cazuri in relatare. In rest… ar trebui CIRTITA cu suport psihologic pentru acesti pacienti. Sper sa apucam sa vedem CIRTITA mare. Succese si felicitari intregii echipe a doctorului Ciuhodaru.

  3. Sabau Ioana

    Oamenii in loc sa-si traiasca viata in mod natural si simplu ca orice alta vietate, si-o complica, creaza scenarii, isi fac iluzii, innebunesc si din acesata cauza, pierd frumusetea ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published.