Dezbatere radiofonică: despre bioetică

O dezbatere radiofonică cu Ilinca Nazarie şi Vasile Astărăstoae extrasă din emisiunea “Sănătatea FM” din 13/06/2009.

Ascultă AUDIO: [audio:Dezbatere-Sanatatea-FM-39.mp3]

Emisiunea “Sănătatea FM” poate fi ascultată în fiecare sâmbătă, la ora 13.10 PM, pe frecvenţele Radio France Internationale România din Bucureşti (93.5 FM), Iaşi (97.9 FM), Craiova (94.0 FM), Cluj (91.7 FM) şi Chişinău (107.3 FM). Emisiunea se poate asculta online pe www.rfi.ro

4 comentarii la “Dezbatere radiofonică: despre bioetică”

  1. ailene andrea a scris:

    http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/856151/Copiii-de-bani-gata-intra-la-Medicina-fara-examen/
    Domnule Rector,
    Este inadmisibil asa ceva.Poate nu stiti de acest articol, dar cu regrete va trasmit ca sunt profund dezamagita de ce se intampla in UMF Iasi.
    Cum de nu s-a gasit o alta solutie: de exemplu examen de admitere in limba engleza conform standardelor europene daca dorim sa aducem la acest nivel?
    va trimit si dvs link poate nu se stia de ceea ce am scris eu pe 3 martie: http://www.thoughts.com/andreaailene/blog/scrisoare-deschisa-catre-doamna-decan-a-facultatii-243690/
    Vin si intreb astazi: unde este etica si metodologia in tot acest an universitar?(2008-2009).
    Cred ca era mai bine sa faceti un sondaj printre studenti sa vedeti cele trei categorii: cei care stau in camin, cei care sunt din Iasi si cei care stau cu gazda/chirie.
    Multumesc!

  2. daniel a scris:

    Domnule rector,va sugerez vizionarea filmului “Sicko”(in cazul in care nu l-ati vazut). E vorba de sistemul american de sanatate si de companiile de asigurari de sanatate care “taie si spanzura”. Deasemenea ar fii binevenit si un comentariu pe marginea filmului. Va multumesc si va doresc multa sanatate trupeasca si sufleteasca!

  3. Simona a scris:

    Buna ziua!Prin anii 1993-1997 erau difuzate la un post tv(nu cred ca pot numi acel post) filme de scurt metraj cu final dublu.Telespectatorii sunau si alegeau(votau) unul dintre finalurile propuse.Erau filme educative,ce puneau in discutie probleme etice serioasa.As dori sa stiu cum se numesc astfel de filme si unde le pot gasi,pt ca doresc sa fac o activitate bazata pe vizionarea acestor filme si comentarii la adreasa acestora (dupa sfarsitul vizionarii) impreuna cu beneficiarii(tineri si varstnici) a unei fundatii umanitare.Astept raspunsul dumneavoastra pe mail.Va multumesc anticipat!

  4. Simona a scris:

    Buna ziua!Prin anii 1993-1997 erau difuzate la un post tv(nu cred ca pot numi acel post) filme de scurt metraj cu final dublu.Telespectatorii sunau si alegeau(votau) unul dintre finalurile propuse.Erau filme educative,ce puneau in discutie probleme etice serioase.As dori sa stiu cum se numesc astfel de filme si unde le pot gasi,pt ca doresc sa fac o activitate bazata pe vizionarea acestor filme si comentarii la adreasa acestora (dupa sfarsitul vizionarii) impreuna cu beneficiarii(tineri si varstnici) a unei fundatii umanitare.Astept raspunsul dumneavoastra pe mail.Va multumesc anticipat!

Comentează acest articol